Како SSL ефект на вашата страница?

Сертификатот SSL создава безбеден тунел преку кој информациите, вклучувајќи ги корисничките имиња, лозинките, броевите на кредитни картички, се безбедни.

  • Малиот зелен заклучок
  • Малиот зелен заклучок
  • Добиј сигурен SSL сертификат
  • Добиј сигурен SSL сертификат
  • Заштитува неограничени сервери
  • Заштитува неограничени сервери
  • Компатибилен со сите поголеми
  • Компатибилен со сите поголеми

Сертификација на SSL во четири лесни чекори

Откако ќе купите сертификат за SSL, треба да се активира.

1
Купи го

Започнете со купување на вистински SSL сертификат за вашите потреби. Изберете од трите вида наведени.

2
Активирај го

Веднаш ќе можете да го активирате SSL сертификатот од панелот за сметки.

3
Инсталирајте го

Ќе добиете инструкции за тоа како да го потврдите Вашиот SSL сертификат.

4
Управување со неа

Може да управувате со SSL сертификати (вклучително и обновување и повторно издавање) во панелот.

Како влијаат последните промени на Google

Најновите ажурирања на Google Chrome сега ги прикажуваат посетителите "Не е сигурно" порака во URL-то, ако вашата веб-страница не е https (т.е. нема сертификат SSL). Ако не е сигурно, посетителите имаат поголема веројатност да се воздржат од внесување информации, купување или дури и пријавување за вашата е-маил листа.Google, исто така, ќе ги рангира веб-сајтовите без SSL сертификат пониско на страницата со резултати од пребарување (SERP), кои влијаат на вашите напори за оптимизација, сообраќај и приходи во исто време.

Често поставувани Прашања

Амино киселини клишираат навредливо, го обвинуваат тежиот Ричардсон лигњи со висок животен век.
Да сите веб-страници креирани со градителот на веб-страницата Weebly се оптимизирани за мобилни уреди.
Да сите веб-страници креирани со градителот на веб-страницата Weebly се оптимизирани за мобилни уреди.
Да сите веб-страници креирани со градителот на веб-страницата Weebly се оптимизирани за мобилни уреди.
Да сите веб-страници креирани со градителот на веб-страницата Weebly се оптимизирани за мобилни уреди.

Choose the best managed Cloud Hosting experience for your business!